Welcome Anonymous, It is currently Fri Sep 10, 2010 5:50 pm

SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!

Συζητήσεις και απορίες για hardware, περιφερειακά, κ.α.

SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!

Postby tockas on Mon Oct 26, 2009 5:29 pm

Προσφατα πηρα τα ανωτερω (multi και radio) καθως επισης και το switch panel.Το τελευταιο λειτουργει μια χαρα χαρη στο γνωστο patch που κυκλοφορησε.Αλλα τα αλλα δυο τρωνε κολλημα μετα απο λιγη ωρα πτησης και ετσι πτηση...τελος.RESTART αναγκαστικα.Βεβαια μερικες φορες δεν κολλανε (κυριως το multi panel) και μπορεις ΕΑΝ εισαι τυχερος να τελειωσεις (και να πεις ειμαι η Πετρουλα και μολις τελειωσα :lol: )Παντως εαν εχει κανεις τα παραπανω και χρησιμοπιει fs9 (γιατι για αυτο μιλαω οτι αντιμετωπιζα προβλημα αν και στο site της saitek λεει compatible with fs9.....kiss my ass) ας μας πει τη γνωμη του ρε παιδια.Μηπως υπαρχει λυση και δεν την ξερουμε.Αντε γιατι τασ εχω παρει με την κ...λο SAITEK :evil: ( τους εστειλα κι ενα μηνυματακι ετσι λιγο ΄΄βαρυ΄΄ αν και δεν ιδρωνει το αυτι τους).Παιδες γνωμες να δουμε τι θα κανουμε.
Φιλικα
Αντωνης Βελεντζας
TOCKAS
tockas
Trainee
Trainee

Re: SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!

Postby Scrat on Mon Oct 26, 2009 6:55 pm

Βασικά έχω το switch panel το οποίο παίζει περισσότερο με default αεροπλάνα.. Στα πιο εξειδικευμένα τα παίζει... Όταν δε το βάλω με το TrackIR.. έκει κρασάρει χωρίς δεύτερη κουβέντα...
All reality is virtual!!!
Scrat
Second officer
Second officer

Re: SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!

Postby Alex on Sat Oct 31, 2009 9:26 pm

Αντώνη καλησπέρα,

Μερικά add-on έχουν φτιαχτεί με παλαιότερη τεχνολογία, ενώ μερικά δεν χρησιμοποιούν καν τεχνολογία XML και αυτό προκαλεί προβλήματα. Προσωπικά δεν ξέρω με ποιο τρόπο επικοινωνεί το συγκεκριμένο πάνελ με το FS9/FSX, αλλά θα έκανα μια προσπάθεια να του ρυθμίσω τα κουμπιά μέσω του FSUIP.

Φυσικά πρέπει να έχεις την registered έκδοση η οποία κοστίζει περί τα 20-25 ευρώ. Δεν είναι πολλά και πραγματικά κάνει διαφορά, ακόμη και με τα χειριστήριά σου (joystick, yoke κ.λπ.)

Κάνε μια προσπάθεια και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς.

Αλέξανδρος
Alex Zafiris
Virtual Flight e-magazine
editor@greeksim.com
http://www.greeksim.com
Image
Alex
Site Admin
Site Admin

Return to Hardware