SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!
3 posts • Page 1 of 1
SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!Προσφατα πηρα τα ανωτερω (multi και radio) καθως επισης και το switch panel.Το τελευταιο λειτουργει μια χαρα χαρη στο γνωστο patch που κυκλοφορησε.Αλλα τα αλλα δυο τρωνε κολλημα μετα απο λιγη ωρα πτησης και ετσι πτηση...τελος.RESTART αναγκαστικα.Βεβαια μερικες φορες δεν κολλανε (κυριως το multi panel) και μπορεις ΕΑΝ εισαι τυχερος να τελειωσεις (και να πεις ειμαι η Πετρουλα και μολις τελειωσα
Φιλικα Αντωνης Βελεντζας TOCKAS
Re: SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!Βασικά έχω το switch panel το οποίο παίζει περισσότερο με default αεροπλάνα.. Στα πιο εξειδικευμένα τα παίζει... Όταν δε το βάλω με το TrackIR.. έκει κρασάρει χωρίς δεύτερη κουβέντα...
All reality is virtual!!!
Re: SAITEK PRO FLIGHT MULTI PANEL ΚΑΙ RADIO PANEL PROBLEMS!!!Αντώνη καλησπέρα,
Μερικά add-on έχουν φτιαχτεί με παλαιότερη τεχνολογία, ενώ μερικά δεν χρησιμοποιούν καν τεχνολογία XML και αυτό προκαλεί προβλήματα. Προσωπικά δεν ξέρω με ποιο τρόπο επικοινωνεί το συγκεκριμένο πάνελ με το FS9/FSX, αλλά θα έκανα μια προσπάθεια να του ρυθμίσω τα κουμπιά μέσω του FSUIP. Φυσικά πρέπει να έχεις την registered έκδοση η οποία κοστίζει περί τα 20-25 ευρώ. Δεν είναι πολλά και πραγματικά κάνει διαφορά, ακόμη και με τα χειριστήριά σου (joystick, yoke κ.λπ.) Κάνε μια προσπάθεια και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς. Αλέξανδρος
3 posts • Page 1 of 1